Back to homepage

Oglašavanje na portalu Karijera.edukacija.rs

Predstavite vašu ustanovu na jednom od naših portala!

  • Držite kurseve stranih jezika?
  • Bavite se obukom polaznika iz oblasti IT-a?
  • Nudite obuke za razne vrste zanata?

Edukacija.rs je pravo mesto za vas! 

Portal je nastao sredinom 2014. godine sa ciljem da pruži sve potrebne informacije o svim tipovima obrazovanja u Srbiji. Za vrlo kratko vreme postali smo vodeći obrazovni portal u Srbiji sa preko 500.000 unikatnih poseta mesečno! Kako je odmicalo vreme naš portal se razvijao, tako da danas imamo 4 poddomena u okviru matičnog, koji se usko bave određenim tipom obrazovanja:

Predstavite vašu ustanovu budućim polaznicima!

edukacija logoPortal Kursevi.edukacija.rs namenjen je promociji neformalnog tipa obrazovanja. Brojne ustanove već su stekle naše poverenje. Oglašavanjem na našem portalu unapredite svoje poslovanje kroz broj upisanih polaznika.

Portal je namenjen neformalnom obrazovanju i vrlo brzo je postao jedan od vodećih u zemlji pružajući informacije o školama i ustanovama koje nude usluge obuke ili kurseva iz raznih oblasti. Pored toga, pratimo i sajmove zapošljavanja, a na portalu možete pronaći i veliki broj korisnih saveta o pokretanja sopstvenog biznisa, unapređenju karijere i dr.

Ciljna grupa portala kursevi.edukacija.rs su prevashodno posetioci koji su zainteresovani za usavršavanje, doškolavanje ili unapređenje karijere, bez obzira na uzrast i status zaposlenja. Na jednom mestu objedinjujemo sve informacije o školama i ustanovama i povezujemo ih sa njihovim potencijalnim polaznicima. Rangiramo se na prvom mestu za više od 500 ključnih reči. Izabrani smo za najbolji sajt u Srbiji za 2016. godinu, po izboru PC Press-a, u kategoriji baza znanja.

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge, kontaktirajte nas putem mail-a.