Onaljn kurs kreativnog pisanja “Kreativna sinergija”

08/03/2018 11:22

Onaljn kurs kreativnog pisanja “Kreativna sinergija”

Program kreativnog pisanja „Kreativna sinergija“ organizuje Milan Jokić, pisac i scenarista, autor više blogova („Skitajući sa Dunjom, „WannabeLand“, „U društvu sa Ninom“…) i predavač kreativnog pisanja u Organizaciji kreativnog okupljanja.

Online kurs kreativnog pisanja „Kreativna sinergija“ namenjen je piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem i žele da ojačaju svoj kreativni potencijal, kao i onima bez iskustva, ali sa snažnom motivacijom da ovladaju veštinom pismenog izražavanja.

Kurs je zasnovan na kontinuiranom individualnom radu polaznika sa mentorima i lektorima, sa ciljem da se svakom polazniku kursa pomogne da otkrije i aktivira svoje kreativne kapacitete i nauči kako da ih koristi u pisanju.

Kurs kreativnog pisanja: Prijava

Proces rada je koncipiran tako da svim polaznicima pruži svakodnevnu motivaciju i podsticaj, pomaže im da uspostave samodisciplinu u radu, i naročito forsira inovativno razmišljanje kao preduslov kreativnom pisanju i zahteva iznalaženje originalnih odgovora na postavljene zadatke.

Polaznici će imati slobodu da u dogovoru sa mentorom sami organizuju svoj rad i upravljaju vremenom koje će posvetiti ispunjenju obaveza i zadataka, što će im pomoći da lakše usklade pohađanje kursa sa ostalim obavezama.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti ili zatražiti više informacija putem e-mail adrese: [email protected] ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/kreativnasinergija

Rok za prijavljivanje je 09. mart 2018. godine.

Izvor: konkursiregiona.net

08/03/2018 11:22

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments