Back to homepage

OKschool

ok school slika 1

Jedinstvena ponuda kurseva i stručne edukacije

OKschool predstavlja uspešan spoj tradicionalnih nastavnih metoda i specijalno razvijene online platforme za učenje na daljinu, uz stalnu podršku profesora i pristup multimedijalnim nastavnim materijalima, testovima za proveru znanja, online konsultacijama i mnogim drugim korisnim sadržajima.

Zahvaljujući jedinstvenom obrazovnom konceptu, uz kurseve sa OKschool-a možete na najbrži i najjednostavniji način savladati veštine koje vam garantuju velike poslovne mogućnosti.

Svi korisni kursevi na jednom mestu

OKschool nudi kurseve i edukacije iz oblasti IT-ja, poslovnih veština i stranih jezika. Kursevi su podeljeni u tri kategorije:

  • Online kursevi
  • Obuke za zanimanja
  • Jezici

Online kursevi nude obuku iz oblasti programiranja, dizajna, menadžmenta, ekonomije itd, koji polazniku omogućavaju da za kratko vreme savlada datu oblast, bez obzira na to da li poseduje predznanje ili ne.

Pohađanjem kursa iz kategorije Obuke za zanimanja, polaznik se može obučiti za neko od najtraženijih zanimanja na tržištu, među kojima su internet specijalista, administrator računarskih mreža, dizajner, web programer, CAD specijalista, marketing stručnjak i agent za nekretnine.

Kategorija Jezici obuhvata različite nivoe kurseva engleskog jezika, od osnovnog do naprednog, poseban kurs za poslovni engleski, kao i pripremu za Cambridge sertifikat.

Obuke po meri vaše firme

Povećajte produktivnost vaših zaposlenih i unapredite njihova znanja i veštine. Najveću korist imaće upravo vaša kompanija. Okschool sve kurseve može organizovati i online, a nudimo i posebne  pakete, pogodnosti i popuste za firme! Omogućite svojim zaposlenima da završe kurseve i steknu potrebne veštine, online, kako bi uskladili svoje obaveze i pohađanje kursa.

Blended Learning

Svaki Okschool kurs koristi metodu Blended learning, savremeni obrazovni koncept koji kombinuje prednosti učenja na daljinu, interaktivnost klasične nastave i moderne tehnologije. Polaznik sam bira da li će svoje kurseve pohađati na tradicionalan način, online ili kombinacijom oba. Platforma za učenje na daljinu polazniku obezbeđuje stalnu podršku profesora i mogućnost online konsultacija, kao i danonoćni pristup multimedijalnim nastavnim materijalima, testovima za proveru znanja i drugim korisnim sadržajima.

Uvek tamo gde ste i vi!

Svako predavanje možete pratiti uživo preko live stream-a, gde god da se nalazite. OKschool platforma za učenje na daljinu vam daje mogućnost da pratite predavanja kao da ste prisutni u učionici, da postavljate pitanja, diskutujete i radite zadatke. Takođe, svako predavanje možete ponovo gledati online, neograničen broj puta!

Savršeni uslovi za školovanje

OKschool je svim svojim polaznicima obezbedio najsavremenije učionice u Beogradu i Novom Sadu, sa modernom multimedijalnom opremom, projektorima i drugim nastavnim sredstvima. Pojedine učionice imaju i interaktivne table koje omogućavaju da polaznici aktivno učestvuju u predavanjima.

Učionice su koncipirane tako da predavač u svakom trenutku ima uvid u rad svih polaznika i svakom od njih može da posveti maksimalnu pažnju. Najsavremenija oprema i tehnički uslovi za prećenje nastave i multimedijalnih sadržaja, našim polaznicima obezbeđuju najbolje moguće uslove za sticanje novih znanja i veština.

Prostorije za nastavu opremljene su Apple (i drugim) računarima najnovije generacije sa konfiguracijama koje su posebno kreirane za ovakvu vrstu nastave.

Drugi onilne kurs je potpuno BESPLATAN!

Odlučili ste da ovladate veštinama koje će vam doneti nove poslovne uspehe? Nema razloga da stanete nakon prvog završenog kursa. Poklanjamo vam mogućnost da potpuno besplatno nastavite tamo gde ste stali.

Besplatan kurs koji dobijate po završetku prvog kursa izgleda kao i svaki drugi plaćeni online kurs. Nakon pokretanja kursa, on vam je na raspolaganju narednih 60 dana. Tokom tog perioda možete neograničen broj puta gledati online predavanja, raditi testove i koristiti multimedijalne sadržaje.