Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom

07/10/2019 09:25

Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom

Odsek za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom beogradske filijale NSZ i Gradska opština Vračar, organizuju Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom, u utorak 8. oktobra 2019. godine, od 10 do 14 sati, u zgradi Opštine Vračar, Njegoševa ulica 77.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće preko 20 firmi kojima je potrebno više od 150 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: prodavci i pomoćni prodavci, magacioneri i pomoćni magacioneri, administrativci, računovođe, operateri proizvodne linije, inženjeri, supervizori proizvodnog otpada, vozači B i C kategorije, radnici obezbeđenja, pravnici i pravni tehničari, higijeničari, pomoćni radnici, blagajnici, ekonomisti i ekonomski tehničari, IT inženjeri, proizvodni radnici, agenati prodaje, kol-operateri, spremačice, kuriri…

Zvanično otvaranje vračarskog Sajma zapošljavanja za osoba sa invaliditetom zakazano je za 10.30 sati, kada će se učesnicima, nezaposlenim sugrađanima i poslodavcima, obratiti predstavnici Opštine i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

07/10/2019 09:25

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments