Želite unosan biznis: Fejsbuk vam može pomoći!

25/08/2017 09:08

Želite unosan biznis: Fejsbuk vam može pomoći!

Društvene mreže, pored toga što su postale sastavni deo moderne komunikacije, omogućile su reklamiranje mnogobrojnim kompanijama.

Korisnici žele interaktivni sadržaj, a s druge strane, uz pomoć društvenih mreža, poslodavac može da sazna šta korisnicima smeta ili ne kod njegovih usluga. Prema rezultatima istraživanja, društvene mreže imaju pozitivan uticaj na poslovanje.

Zbog toga, odnedavno, na tržištu rada pojavio se i novi posao: community menager, odnosno administsrator društvenih mreža. Na listi najplaćenijih poslova na Fejsbuku je mesto menadžera inženjeringa, a njegov zadatak je da radi sa timom inženjera za izgradnju i upravljanje na specifičnom proizvodu. U SAD, plata ovog menadžera iznosi 166.661 dolara.

Kod nas, s druge strane, ovaj posao je još uvek u ekspanziji i nije toliko dobro plaćen. Međutim, prema anketama, fejsbuk menadžeri sasvim solidno zarađuju.

Stoga ukoliko razmišljaš da pokreneš biznis koji je inovativan i dobro plaćen, možda tvoj odgovor leži baš na društvenim mrežama!

25/08/2017 09:08

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments