Konkurs za najbolje preduzetnice u državi

30/06/2021 15:59

Konkurs za najbolje preduzetnice u državi

Udruženje poslovnih žena Srbije raspisalo je jubilarni 15 konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji “Cvet uspeha za ženu zmaja”. Kako su saopštili iz te organizacije sve zainteresovane preduzetnice u Srbiji mogu se prijaviti za jednu od dve kategorije: izvozno orjentisana firma i uspešan poslovni model.

Udruženje poslovnih žena Srbije i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice koje su ostvarile posebne rezultate i istakne one koje ispunjavaju više uslova iz pomenutih glavnih kategorija i potkategorija. Takođe, četvrtu godinu zaredom biće dodeljeno i priznanje kompanijama koje primenjuju 5. princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača i to u kategoriji “Rodno najsenzitivija kompsnija”.

Pravo učešća imaju sve poslovne žene u Srbiji, koje su vlasnice, ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti, kao i srednje i velike domaće i međunarodne kompanije čije je poslovanje registrovano na teritoriji Republike Srbije, koje primenjuju 5. Princip UN za osnaživanje žena.

Konkurs “Cvet uspeha za ženu zmaja” se organizuje od 2009. godine, na predlog Ministarstva privrede Republike Srbije, a ova manifestacija je i na zvaničnoj agendi Globalne nedelje preduzetništva (European SME WEEK), koju Evropska komisija organizuje u više od 40 zemalja. U prethodnih četrnaest godina na ovom događaju promovisano je 500 žena, njih 143 je dobilo priznanja “Cvet uspeha za ženu zmaja” za najuspešniju preduzetnicu, četiri je svojevremeno proglašeno ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva, a 15 kompanija je u protekle tri godine nagrađeno u kategoriji Rodno najsenzitivnija kompanija.

OVDE MOŽETE PREUZETI POTREBNU KONKURSNU DOKUMENTACIJU ZA PREDUZETNICE:

Preduzetnice: Formular prijave Cvet uspeha za ženu zmaja 2021
Preduzetnice: Upitnik
Preduzetnice: Izjava o istinitosti priloženih informacija
Preduzetnice: Uputstvo za fotografiju

OVDE MOŽETE PREUZETI POTREBNU KONKURSNU DOKUMENTACIJU ZA KOMPANIJE:

Kompanije: Upitnik – konkurs za Rodno najsenzitivniju kompaniju
Kompanije: Izjava o istinitosti priloženih informacija
Kompanije: Propozicije i kriterijumi za konkurs Rodno najsenzitivnija kompanija
Kompanije: Lista nagrada i priznanja

Prijave sa pratećom dokumentacijom dostavljate na e-mail: [email protected]. Konkurs za preduzetnice je otvoren do 19. jula 2021. godine, dok je za kompanije krajni rok za prijavu 3. septembar 2021. godine.

Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/677 68 01 ili putem mejla: [email protected]. Pobednici će biti proglašeni na manifestaciji Cvet uspeha za ženu zmaja. U zavisnosti od opšte situacije, ceremonija dodele nagrada biće organizovana u novembru 2021. godine, uživo ili kombinovano online/offline, kao prošle godine.

30/06/2021 15:59