Back to homepage

Queen Victoria Education

Adresa: Dečanska 2, V sprat, stan 13, 11000 Beograd
Telefon: 011/3230 – 738, 063/7230-352
E-mail: [email protected]
Website: www.qvictorias.com
Facebook: www.facebook.com/queenvictorialanguage/

TALK WITH EASE!

Škola stranih jezika Queen Victoria Education osnovana je pre deset godina. Naš osnovni cilj se od prvog dana do sada nije promenio i naš tim profesora ulaže svoje umeće, polet, ljubav prema predavanju, iskustvo, upornost i strpljenje koje smo stekli u to da vam pomognemo da se osamostalite u korišćenju stranog jezika i dostignete željeni nivo znanja.

 

PO ČEMU SMO DRUGAČIJI?

Naš program TALK WITH EASE se zaista bazira se na komunikacijskom pristupu učenju jezika, odnosno podučavanju jezičkih sistema i veština kroz upotrebu jezika koji se uči. Na časovima odmah upotrebljavamo sve novo što smo uveli i objasnili, ne u teoriji, ne na papiru, već u govoru! Gramatičke i leksičke koncepte ne učite napamet, vi o njima diskutujete, razumete ih i odmah ih upotrebljavate i sve to na stranom jeziku koji učite! Inovativan, dinamičan i kreativan pristup u nastavi će učiniti da strani jezik ne samo sa lakoćom savladate, već i da ga zavolite.

NAŠ TIM

Naš tim čine mladi profesionalci koji se kontinuirano usavršavaju, kako u zemlji, tako i u inostranstvu i svoje su radno iskustvo sticali u školama stranih jezika širom sveta. Svi su diplomirani filolozi koji zaista vole svoj poziv i sa puno ljubavi vam prenose svoje znanje.

NAŠI KURSEVI

Kreiramo kurseve baš po vašoj meri! U ponudi QVS ćete sigurno naći kurs koji odgovara vašim potrebama. Nastava se organizije i izvodi kako u udobnim i savremeno opremljenim prostorijama škole, tako i u prostorijama klijenata (in-house nastava), a pružamo vam mogućnost a časove pohađate u udobnosti sopstvenog doma (SKYPE časovi). Moguće je pohađati grupne kurseve, polu-individualnu ili individualnu nastavu u prepodnevnim, popodnevnim ili večernjim terminima tokom cele nedelje.

U ponudi imamo:

  • Opšte kurseve stranih jezika- engleski, nemački, farancuski, italijanski, španski jezik
  • Intenzivne kurseve stranih jezika- engleski, nemački, farancuski, italijanski, španski jezik
  • Srpski jezik za strance
  • Dvonedeljne kurseve konverzacije
  • Kurs poslovnog engleskog jezika
  • Pripreme za međunarodne ispite – FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, SAT, ACT, GRE, GMAT, BEC, TOLES
  • ESP –Specijalistički kursevi engleskog jezika za različite profesije
  • Kurseve stranih jezika za decu
  • Kurseve stranih jezika za senior

INFO

QUEEN VICTORIA EDUCATION – Škola stranih jezika

Pogledajte još