Back to homepage

ITAcademy

Adresa: Cara Dušana 34, Zemunitacademija slika kursa
Telefon: +381 (11) 4011 200
Website: www.it-akademija.com
Email: [email protected]

Škola za profitabilnu IT karijeru

Ukoliko želite uspešnu i profitabilnu IT karijeru za samo godinu dana, upis na ITAcademy je pravi izbor za vas!

Školovanje na ITAcademy usredsređeno je na istraživanje, razvoj i primenu ekspertskih računarskih veština. Polaznici imaju priliku da istražuju i uče realne tehnike programiranja i dizajniranja, razvoja softvera, upotrebe programskih i dizajnerskih alata, a za sve vreme školovanja, na raspolaganju im je konstantna pomoć vrhunskih programera, konsultanata i profesora, koji iza sebe imaju izuzetno bogato znanje i iskustvo.

itakademija o nama

Učite u učionici ili putem interneta

U zavisnosti od želja i mogucnosti polaznika, nastava na ITAcademy odvija se na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici i putem interneta – učenjem na daljinu. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Kako garantujemo kvalitet nastave i školovanja?

Visok kvalitet školovanja na ITAcademy garantovan je, izmedu ostalog, članstvima i partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama: Microsoft, University of Cambridge International Examinations, Adobe, EDEN (European Distance and E-learning Network), Apple, Google, Autodesk, Android ATC, ECDL (European Computer Driving Licence), Pearson VUE, i dr.

Zvanja koja polaznici stiču nakon završenog školovanja na ITAcademy omogućavaju im profesionalni autoritet u zemlji, ali i u inostranstvu. Više o diplomama i sertifikatima na ITAcademy saznajte ovde.

Kakva je metodologija predavanja?

Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija.

Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje je ranije bilo potrebno dve do četiri godine. Bez obzira da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Šta je dobro da znate o ITAcademy?

Na ITAcademy dobijate veštine i stručnost za rad sa računarima koju možete primeniti i naplatiti odmah. I ne samo to. Postoji još mnogo razloga zbog kojih je školovanje na ITAcademy jedna od vrednijih odluka osoba koje misle o svojoj karijeri. Proverite ih na našem sajtu.

Upis je u toku. Da se prijavite posetite www.it-akademija.com

Galerija