Na ITAcademy možete birati između 6 odseka, podeljenih u 31 odeljenje, a na svakom od odseka zagarantovana vam je nastava na visokoprofesionalnom nivou.

Za svaku oblast koju izaberete imamo dva jednostavna cilja za Vas. Prvi je da posle školovanja napredujete, dobijete odlično plaćen posao. Drugi cilj je da Vam pružimo iskustvo školovanja koga ćete se sećati sa uživanjem.

Izaberite IT oblast u kojoj želite da postanete sertifikovani stručnjak:

Programiranje

itakademija programiranje

Postaćete profesionalni, visoko plaćeni programer. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih projekata. Izaberite specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering… Čak i ako ste trenutno bez iskustva.

Dizajn i multimedija

itakademija dizajn

Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.

Administracija

itakademija administracija

Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa, polažete za zvanična Microsoft, ComptTIA, Linux ili Cisco zvanja, najjačih kompetenci traženih u vodećim IT kompanijama i organizacijama.

IT poslovanje

itakademija it poslovanje

Ovaj odsek je idealan za osobe koje žele da postanu stručnjaci za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata. Program IT Business je baziran na sticanju znanja iz oblasti menadžmenta i biznisa u IT oblasti, digitalnog marketinga i online advertisinga koji će vam doneti brzo zaposlenje i dobru zaradu.

CAD projektovanje

itakademija cad projektovanje

Projektujte, crtajte, dizajnirajte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete kako da primenom računara uredite enterijer stana ili kuće, projektujete izgled objekta ili izradite digitalni prototip budućeg proizvoda. Napredne tehnike vizuelizacije i modelovanja su podrazumevane.

Razvoj mobilnih aplikacija

itakademija mobilne aplikacije

Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću gotovo sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne, visoko plaćene aplikacije.

Više o odsecima na ITAcademy pogledajte ovde.