Back to homepage

OKengleski

Za sve koji žele da nauče ili unaprede engleski!

OKengleski nudi online kurseve engleskog jezika za sve nivoe znanja, kao i pripremne kurseve za sticanje Cambridge sertifikata, na jednom mestu!

Znanje engleskog jezika u današnje vreme nije samo pitanje želje, to je potreba i nužnost. Engleski, kao univerzalni jezik, jedan je od najrasprostranjenijih i najčešće korišćenih jezika u svetu. Ovaj jezik otvoriće vam mnoga vrata, kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju, olakšaće i obogatiće vašu komunikaciju sa drugima i učiniti da vas više cene i vrednuju.

Učenje engleskog jezika ne mora biti naporno i komplikovano ukoliko učite na pravom mestu. Sajt OKengleski idealan je za svakoga ko želi da nauči engleski ili usavrši svoje znanje engleskog jezika.

Kursevi za različite nivoe znanja

OKengleski je jedinstvena ponuda kurseva za sve koji žele da nauče engleski jezik, od potpunih početnika do onih koji se spremaju za polaganje ispita za Cambridge sertifikate, kao i za sve one koji su negde između. Zato smo pripremili kurseve različitih nivoa: STARTER, ELEMENTARY, PREINTERMEDIATE, INTERMEDIATE, UPPER INTERMEDIATE, BUSINESS ENGLISH i CAMBRIDGE PRIPREMNE KURSEVE.

Kurseve smo prilagodili polaznicima svih nivoa znanja engleskog jezika, od apsolutnih početnika do onih koji žele da steknu neki od najuglednijih Cambridge English sertifikata iz oblasti poslovnog engleskog jezika.

Sve lekcije, testovi i vežbe prilagođeni su određenom nivou znanja i imaju za cilj da za što kraći vremenski period podignu znanje polaznika na sledeći nivo.

Uz malu pomoć i adekvatan kurs, sa gradivom i tempom napredovanja prilagođenim vašim potrebama i mogućnostima, vrlo brzo možete savladati engleski jezik, napredovati i uskoro steći Cambridge English sertifikat.

Besplatan test: Proverite svoj nivo znanja engleskog jezika

Pre nego što krenete u avanturu učenja i usavršavanja engleskog jezika, prvi korak je da procenite trenutnu situaciju. Moguće je da su gledanje engleskih i američkih filmova i korišćenje interneta urodili plodom, pa da je vaše znanje veće nego što mislite; ili da je teorijsko znanje zbog dužeg nekorišćenja uticalo na pad kvaliteta vaših konverzacijskih veština na engleskom.

Zato je najbolje da proverite kako trenutno stoje stvari.

Registrujte se i započnite test >>>

Besplatno se registrujte i na platformi za učenje na daljinu će vam odmah biti dodeljen test provere znanja. Odvojite malo vremena, koncentrišite se i nemojte da nagađete – to je jedini način da steknete uvid u objektivno poznavanje jezika.

Rezultate testa ćete dobiti odmah, u vidu osvojenih procenata, na osnovu kojih ćemo vam dodeliti kurseve, u skladu sa pokazanim nivoom predznanja.

Pripremni kursevi za Cambridge sertifikate

ok engleski slika 1

Na raspolaganju su vam i pripremni kursevi za polaganje Cambridge English ispita i sticanje nekog od prestižnih i visokocenjenih Cambridge sertifikata.

Pripremni kursevi za polaganje FCE i BEC ispita detaljno obrađuju sve modele pitanja koji se mogu naći na ovim ispitima. U pripremnim kursevima su i rešeni zadaci iz prethodnih ispitnih rokova, a na raspolaganju će vam biti i profesor-mentor, koji će se pobrinuti da potpuno spremni izađete na ispit i položite Cambridge English ispit.

LINK tutoring sistem – za vaš tečan engleski

Online sesije na sajtu OKengleski koncipirane su tako da učenik i profesor komuniciraju, prelaze gradivo, vežbaju i rade zadatke uživo, putem interneta. Oni komuniciraju pomoću video, audio i tekstualnog četa. Učenicima su na raspolaganju i whiteboard sesije i raznovrsni sadržaji na vebu. Tehnologija koja se primenjuje je napredna, ali i veoma laka za korišćenje i pri tom sigurna i bezbedna kako bi je mogla koristiti i deca.

Pomoću naše tutoring platforme i uz podršku profesora možete da radite domaće zadatake, popravljate ocene, pripremate se za kontrolne i pismene zadatke, testove, usmeno odgovaranje ili za polaganje ispita. Na osnovu razgovora sa učenikom i roditeljem kreiraćemo jedinstveni plan učenja engleskog koji je prilagođen vašim konkretnim potrebama.

Možete zakazati potpuno privatan čas, odnosno čas „jedan na jedan” sa nastavnikom, a ukoliko vam je zanimljivije i isplatljivije, možete imati i čas u grupi koju čini do 5 učenika.

Platformi za učenje pristupate putem interneta i preko svog naloga, koji otvarate kada se registrujete na našu platformu. Čas možete zakazati i preko telefona.

Online čas traje 30 minuta, što je kraće od običnog časa u učionici, ali znatno efikasnije zato što se odvija samo između profesora i učenika ili u veoma malim grupama koje ne broje više od 5 polaznika.