Sajam zapošljavanja kompanije Linglong

05/12/2019 11:59

Sajam zapošljavanja kompanije Linglong

Linglong International Europe d.o.o. Zrenjanin poziva studente završnih godina i svršene diplomce da prisustvuju prezentaciji kompanije i upoznaju se sa mogućnostima zaposlenja.

Sajam će se održati  u utorak, 10.12.2019. godine u amfiteatru A2 na Fakultetu Tehničnik nauka, u Novom Sadu.

Sajam zapošljavanja kompanija Linglong organizuuje za studente FTN-a i Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, sa posebnim interesovanjem za studente i svršene diplomce sledećih studijskih programa: Industrijsko inženjerstvo, Informacioni inženjering, Inženjerski menadžment, Inženjerstvo informacionih sistema, Inženjerstvo zaštite na radu, Inženjerstvo zaštite životne sredine, Mehatronika, Mehanizacija i konstrukciono mašinstvo, Primenjeno softversko inženjerstvo, Računarstvo i automatika i Softversko inženjerstvo i informacione tehnologije.

Tokom prezentacije prisutni će imati priliku da se informišu o istoriji kompanije, mogućnostima za profesionalni razvoj i o uslovima rada.  Nakon prezentacije zainteresovani će moći da predaju svoj CV ili popunjen Obrazac prijave za posao, koji će dobiti pre prezentacije.

Sajam će se održati u dva termina 10.12.2019. godine, pa se zainteresovani mole da odaberu jedan termin koji im više odgovara (prijave nisu potrebne):

– od 10 do 12h

– od 12 do 14h

Kompanija Shandong Linglong Tire Co., Ltd. je osnovana 1975. godine, a na Šangajskoj berzi je listirana 6. jula 2016. godine. Nalazi se među tri najveća proizvođača guma u Kini i među 20 najvećih proizvođača guma u svetu. Fabrika u Zrenjaninu predstavlja do sada najvredniji inostrani projekat kompanije.

Ova kompanija je trenutno nosilac najveće investicije u Srbiji i zapošljava preko 15000 radnika u celom svetu. U Srbiji je planirano da do kraja 2021. godine u njoj radno mesto nađe 1200 zaposlenih.

05/12/2019 11:59

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments