Veliki Beogradski sajam zapošljavanja uskoro počinje: Šanse za 3000 nezaposlenih!

13/02/2018 15:35

Veliki Beogradski sajam zapošljavanja uskoro počinje: Šanse za 3000 nezaposlenih!

Uskoro održava se veliki Beogradski sajam zapošljavanja, na kojima će se predstaviti preko stotinu firmi, a tražiće se oko 3000 radnika.

Filijala za grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje poziva nezaposlene sugrađane na veliki Beogradski sajam zapošljavanja i praksi, koji će biti održan 21. februara u Domu omladine Beograda, od 10 do 16 sati.

Sajam zapošljavanja i traženi poslovi

Ponudu slobodnih poslova predstaviće više od 110 firmi, kojima je potrebno preko 3.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: pravnika, menadžera prodaje, operatera u kol-centru, proizvodnih i fizičkih radnika, radnika obezbeđenja, inženjera i tehničara, prodavaca, savetnika za osiguranje, mesara, kasira, magacionera, medicinskih sestara, negovatelja i lekara, programera, administrativaca i komercijalista, auto-mehaničara, auto-električara, grafičara i dizajnera, farmaceuta, tehnologa, konobara, kuvara, higijeničara, recepcionera, građevinskih i mašinskih radnika, turizmologa, vozača autobusa,…

Svi koji su u potrazi za poslom imaće priliku da na sajmu uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoje radne biografije (CV). Na štandu Nacionalne službe svi zainteresovani će dobiti informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Organizatori Beogradskog sajma zapošljavanja i praksi su Skupština grada Beograda, beogradska filijala NSZ i Privredna komora Srbije – Privredna komora Beograda. Zvanično otvaranje manifestacije je u 11 sati, kada će se prisutnima obratiti predstavnici partnerskih institucija, organizatora sajma.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

13/02/2018 15:35

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments