Sajam zapošljavanja u Ivanjici

12/06/2019 13:45

Sajam zapošljavanja u Ivanjici

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Čačak – Ispostava Ivanjica organizuje Sajam zapošljavanja u Ivanjici, u petak, 14. juna 2019. godine, od 11 do 13 časova, u OŠ „Milinko Kušić“, 13. septembra 54.

Učešće je do sada prijavilo 15 poslodavaca sa područja opštine Ivanjica, koji će zaposliti oko 70 lica. Traženi su radnici konfekcijske, mašinske, drvno-prerađivačke struke, a biće ponuđeni i poslovi u oblasti administracije i komercijale.

Potrebe za novim radnicima su iskazali: DOO „Matis“, DOO „Milutinovići“, DOO „Putevi“, JKP „Komunalno“, DOO „Enal-elektro“ i drugi.

Učestvovanjem na sajmu poslodavcima se pruža mogućnost da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dobijanja finansijskih sredstava i korišćenja olakšica pri zapošljavanju.

Nezaposlena lica na sajmu imaju mogućnost da se detaljnije informišu o ponudi slobodnih poslova u Ivanjici, ali i šansu da svoje kvalifikacije i znanje predstave potencijalnim poslodavcima. Podsećamo sve koji žele da konkurišu na ponuđena radna mesta da je potrebno da ponesu više primeraka radne biografije.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

12/06/2019 13:45

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments