Onlajn seminar National Geographic o finansiranju

17/09/2020 14:24

Onlajn seminar National Geographic o finansiranju

U sredu, 23. septembra, National Geographic Society organizuje virtuelni seminar o grantovima i načinima na koji se na njih aplicira.

Na virtuelnom seminaru koji se održava u sredu, 23. septembra, u 16 h, članovi National Geographic Sociaty – Kler MekNalti, Arslan Ahmad, Andrej Gajić i Violeta Željaskova, upoznaće sve zaintresovane sa programima finansiranja koje nudi National Geographic, namenjene aplikantima iz čitavog sveta.

„National Geographic Society ulaže u hrabre ljude i ideje koji donose promene u oblastima konzervacije, obrazovanja, istraživanja, pripovedanja i tehnologije. Pozivamo zaintresovane iz celog sveta da se prijave za naše grantove, a posebno su nam značajni oni koji tek počinju svoju karijeru“, navodi se u pozivu.

Seminar je namenjen svim zaintresovanim, a prvenstveno:

  • studentima i istraživačima na doktorskim i postdoktorskim studijima iz oblasti biologije, ekologije, klime, nauka o životnoj sredini, geonauke, geogragije, arheologije, antropologije, lingvistike, kulturnog nasleđa;
  • fotografima i novinarima;
  • nastavnicima, neformalnim edukatorima, pogotovo onima koji se bave prirodnim naukama, tehnologijom, geografijom ili inženjerstvom;
  • konzervatorima koji rade na menandžmetnu prirodnih resursa ili kulturnog nasleđa;
  • tehnolozima na početku karijere koji rade na razvoju hardvera ili softverskom inženjerstvu u vezi sa zaštitom prirode, kulturnog nasleđa ili održivom budućnošću.

Seminar se održava preko aplikacije Zoom, naophodne je prijaviti se nekoliko dana ranije. registracija je u toku, a link za prijavu je:

https://forms.nationalgeographic.org/NJY5

17/09/2020 14:24