Razvoj poslovnih veština

01/10/2019 08:51

Razvoj poslovnih veština

Udruženje “Centar za poslovne treninge”, koje se trudi da pruži podršku mladima prilikom zapošljavanja, organizuje treninge u okviru projekta ”Motivacija, edukacija, akcija – intenzivni treninzi poslovnih veština”. 

Ovo je treći put da se ovakvi treninzi organizuju i besplatni su za sve polaznike, a ceo projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Poseban fokus je na mladima koji su nedavno završili fakultetsko obrazovanje, ali ne mogu da nađu adekvatan posao jer njihove kompetencije ne odgovaraju poslovima koji se trenutno nude na tržištu rada. Pored njih, na treninge se mogu prijaviti i mladi koju su na završnim godinama OAS i MAS studija i apsolventi.

Polaznici treninga imaće priliku da dobiju profesionalne mentore, da osete realno iskustvo u poslu i ostvare kontakte sa poslodavcima. Prve nedelje će se posebno raditi na sticanju veština komunikacije, prezentacije, poslovnog ponašanja i bontona, druga nedelja posvećena je izazovu poslodavca, kada će se učiti primena stečenih veština i znanja uz uključivanje predstavnika kompanija, a tokom treće nedelje biće organizovani razgovori sa predstavnicima odeljenja ljudskih resursa i simulacija intervjua za posao.

Svi troškovi programa za mlade su besplatni, a program traje od 12. do 29. novembra 2019. godine.

Više informacija pronaći ćete OVDE

01/10/2019 08:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments