Back to homepage

Business Academy

Adresa: Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd, Srbijabiznis akademija logo
Telefon – prijemna služba: +381 (11) 4011-210,
Telefon – studentska služba: +381 (11) 4011-240
Website:  www.biznis-akademija.com
Email: [email protected]

Obezbedite sebi visoke plaćene poslove u domaćim i stranim kompanijama

BusinessAcademy je ovlašćena od odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HRC Instituta, International Qualifications Network, CMI i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne veštine i izdaje zvanične poslovne diplome i sertifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svetskih preduzeća. Naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo profitabilnu karijeru.

biynis akademija slika o nama

BusinessAcademy je međunarodna škola za poslovnu edukaciju, sa sedištem u mirnom delu Beograda.

Naša želja za Vas je prilično jednostavna: da Vam pomognemo da savladate poslovne veštine kojima ćete lakše ispuniti lične ambicije. Odlično zarađivati, takođe.

Okruženje BusinessAcademy se sastoji od sala i učionica, opremljenih poslovnih laboratorija sa računarima, digitalnih servisa, stalno aktivne Distance Learning platforme za polaznike koji uče na daljinu, administrativnih kancelarija, biblioteke i spoljašnjih prostora sa bazenom, za odmor i druženje.

Pošto školovanje na BusinessAcademy ima naglasak na savlađivanju praktičnih poslovnih veština, redovno investiramo u resurse i znanja koja našim polaznicima omogućavaju da postanu visoko plaćeni poslovni stručnjaci. Bez obzira da li se školuju tradicionalno, u učionici, ili učenjem na daljinu.

Iskusni predavači

Školovanje na BusinessAcademy je visoko stručno: tim profesora na BusinessAcademy se sastoji od direktora preduzeća, eksperata u svojim oblastima, specijalista koji iza sebe imaju postignute poslovne uspehe, zarađene profite. Jedna grupa stručnjaka iz BusinessAcademy ima više od 20 hiljada konsultantskih sati rada na povećanju profitabilnosti poznatih kompanija.

biznis akademija slika 2

Među profesorima se nalaze doktori nauka  i magistri. Samo jedan od profesora ima preko 40 objavljenih stručnih radova u oblasti uspešnog poslovanja.

Professional Knowledge – Successful Career

Naš zadatak je efikasno prenošenje primenjivih i aktuelnih znanja iz oblasti savremenog poslovanja.

Omogućili smo vam najbolje uslove, međunarodno priznate diplome i sertifikate i ekspertske veštine koje ćete odmah moći da unovčite. Ispunjavanjem visokih standarda brojnih eminentnijih svetskih kompanija i Univerziteta potvrdili smo kvalitet i obezbedili vam najpriznatije svetske potvrde znanja.

Misija nam je da svima koji žele znanje pružimo maksimum. Pomoći svakome ko želi da ostvari punu finansijsku nezavisnost kroz izgradnju uspešnog sopstvenog biznisa ili karijere. Da posle jednogodišnjeg školovanja budete potpuno osposobljeni za rad, da vas Cambridge, HRC, CMI,… i drugi sertifikati izdvajaju od konkurencije bez obzira gde se na svetu nalazio vaš poslodavac.

Naša vizija je svet srećnih, bogatih i nezavisnih ljudi.

Obrazujemo vas u skladu sa trendovima budućnosti

biznis akademija slika 3

Želimo da pokažemo da postoji i drugačiji model sticanja znanja. Naša misija je da vam pružimo obrazovanje koje je u skladu sa savremenim trendovima. Ti trendovi podrazumevaju da je polaznik u središtu obrazovnog procesa, nastava se izmešta iz učionica, da se uloga profesora koji je jednostrano izlagao gradivo promenila u ulogu vodiča učenicima, sve se više radi u grupama i na realnim projektima, a nove tehnologije omogućavaju aktivniju razmenu znanja i iskustva. Dominantan trend u edukaciji svakako je online učenje koje omogućava da se uči čitavog života, jer je znanje na taj način dostupno svima, u bilo koje doba dana, kada god mogu da pristupe računaru, tabletu ili mobilnom uređaju.