Back to homepage

Sertifikati

Kako da dobijete diplomu i zvanja za visokoplaćene poslove?

biznis akademija slika 17Diplome i sertifikati koje dobijate na BusinessAcademy su priznati na svetskom nivou.

To je zato što obuku i polaganje finalnih ispita organizuje BusinessAcademy, a sertifikat se šalje direktno sa adrese Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, iz Engleske.

Pri tom, pored jednogodišnjeg Cambridge International A&AS level sertifikata, u zavisnosti od oblasti poslovanja koju izučavate, na BusinessAcademy dobijate svetski priznate poslovne sertifikate kojima stičete stručna zvanja ili zvaničnu sertifikaciju.

Iz našeg iskustva, sa ovim papirima u ruci stičete priznat autoritet u zemlji. Osim realnih poslovnih sposobnosti koje dobijate, rang Vaših novih zvanja Vam otvara vrata preduzeća koja nude odlično plaćene poslove.

To je zbog toga što BusinessAcademy radi na najvišem nivou partnerstava sa odeljenjem za međunarodne ispite Univerziteta Cambridge, jednim od pet vodećih univerziteta na svetu.

Inače, Cambridge odeljenje za međunarodne ispite je deo organizacije Cambridge Assessment, najveće evropske agencije za ocenjivanje i odeljenje je Cambridge univerziteta.

Dva od mnogih razloga zašto imamo ova ovlašćenja su kvalitet projekata koje su naši timovi izvršili i metodologija “Arhitektura saznanja”, koju koristimo za izvođenje nastave, čime obezbeđujemo visok nivo stručnosti polaznika. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Kako Vam posedovanje ovih papira donosi novac

biznis akademija slika 18Kvalitetna poslovna diploma donosi novac na dva načina.

Prvi: sticanje poslovnog zvanja obezbeđenog od dokazane škole automatski znači da ste stekli profitabilne veštine i znanja koja ćete moći primeniti u poslovnom svetu.

Drugi: poslovna diploma Vam obezbeđuje bolje zaposlenje, bolju pregovaračku poziciju, veći izbor kvalitetnih poslova koje možete raditi.

Nivo poslovnih veština koje ostvarujete je visok, a autoritet koji stičete zahvaljujući zvanju dobijenom od jednog od najstarijih svetskih univerziteta je obezbeđen.

Vredan dodatak sertifikatu – sve vaše kompetence na jednom mestu

Uz sertifikat BusinessAcademy i ostale diplome i sertifikate, koje možete steći nakon uspešno završenog školovanja, dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na BusinessAcademy. A ukoliko želite, uz ovaj dodatak možete dobiti i učinak koji ste ostvarili na svakom predmetu, izražen u procentima.

Ovaj važan dokument predstavlja dokaz svih znanja i veština koje ste preuzeli tokom školovanja i odličnu kvalifikaciju za potencijalne poslodavce koja će im ukazati na sve što umete da radite.

Više pogledajte na stranici: http://www.biznis-akademija.com/B.Akademija-Sertifikacija_529_5__