Prolećni Sajam zapošljavanja u Beogradu

09/05/2019 12:56

Prolećni Sajam zapošljavanja u Beogradu

Centar za razvoj karijere kompanije LINK group, uz podršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje, organizuje u Beogradu veliki prolećni LINK2job sajam zapošljavanja.

Ovogodišnji prolećni LINK2job sajam zapošljavanja je najveći do sada, sa preko 40 kompanija, među kojima i multinacionalnih, koje će ponuditi oko 450 novih radnih mesta. Neke od kompanija učesnica su i Sitel, Kuehne + Nagel, Strabag, Galenika, Birdseye, a dolazak je potvrdio i veliki broj obrazovnih ustanova: ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena osnovna škola i gimnazija…

Sajam zapošljavanja u Beogradu

Dodatna prilika za nezaposlene koji dođu na ovaj sajam jeste i mogućnost dobijanja besplatnih online kurseva engleskog jezika ili jedan od Microsoft Office modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PPT…). Prijavite se na sajtu LINK2job i rezervišite neki od kurseva, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju. Kursevi se završavaju preko interneta, što znači da se mogu pohađati kada god vam to odgovara, sa bilo kog mesta, od kuće ili sa posla.

Pored pomoći u unapređenju poslovnih veština, Centar za razvoj karijere će omogućiti učesnicima sajma i besplatnu izradu profesionalne fotografije za CV, a biće organizovana i korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i simulacija intervjua za posao, kroz koju će kandidati otkriti kako ih vide poslodavci, gde greše i kako da to isprave.

Centar za razvoj karijere ima za cilj da promoviše celoživotno učenje i daje podršku u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja, poručuju organizatori sajma.

Svečano otvaranje beogradskog prolećnog Sajma zapošljavanja LINK2job zakazano je za 12 sati, kada će se prisutnima obratiti državna sekretarka Stana Božović, član Gradskog veća Dragomir Petronijević i zamenik direktora beogradske Filijale NSZ Siniša Knežević.

Sajam će se održati u hotelu „Metropol Palace”, u petak 10. maja, od 10 do 18 časova.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

09/05/2019 12:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments