Sajam zapošljavanja u četvrtak na Vračaru

26/03/2019 11:04

Sajam zapošljavanja u četvrtak na Vračaru

Služba Beograd centar Nacionalne službe za zapošljavanje, Privredna komora Srbije i Gradska opština Vračar organizuju Sajam zapošljavanja u četvrtak, 28. marta 2019. godine, od 10 do 14 sati, u Svečanoj sali Opštine, u ulici Njegoševoj br. 77.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće skoro 30 poslodavca, kojima je potrebno preko 600 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: medicinskih sestara, vaspitača, pedagoga, defektologa, doktora dermatologije, fizioterapeuta, frizera, menadžera, prodavaca, kasira, anketara, bukera, operatera u call centru, magacionera, vozača, aranžera, komercijalista, administrativaca, savetnika osiguranja, bagerista, viljuškarista i kranista, farmaceuta, farmaceutskih tehničara, bravara, varioca, mehaničara, električara, menadžera prodaje, službenika obezbeđenja, promotera, knjigovođa, mesara, kurira, pakera, pomoćnih radnika, recepcionera, konobara, sobarica, programera, građevinskih inženjera i arhitekata, elektroinženjera, inženjera telekomunikacija, modelara, elektroinstalatera, stolara, zidara, keramičara, podopolagača, metalofarbara…

Zvanično otvaranje Sajma zapošljavanja na Vračaru planirano je za 10:30 sati, kada će se posetiocima obratiti predstavnici Opštine i beogradske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

26/03/2019 11:04

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments