Sajam zapošljavanja u Rakovici: Više od 700 radnih mesta u ponudi!

26/02/2019 14:18

Sajam zapošljavanja u Rakovici: Više od 700 radnih mesta u ponudi!

Ove godine Sajam zapošljavanja će okupiti 36 firmi koje će ponuditi više od 700 radnih mesta.

Sajam zapošljavanja 2019.

U subotu 2. marta 2019. godine u zgradi Gradske opštine Rakovica (ul. Miška Kranjca 12) održaće se Sajam zapošljavanja. Sajam će trajati od 10 do 15 časova, a zajedno ga organizuju Gradska opština Rakovica, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opšte udruženje privatnih poslodavaca Rakovice.

Poslodavci će na Sajmu zapošljavanja u Rakovici radna mesta ponuditi za lekare specijaliste, fizioterapeute, elektroinženjere, mašinske inženjere. diplomirane ekonomiste, tehnologe, diplomirane menadžere i druge.

Takođe, veliki broj radih mesta biće ponuđen za vulkanizere, automehaničare, autodijagnostičare, autoelektričare, farbare, autolimare, trgovce, prodavce, kasire, pomoćne radnike, vozače, magacionere, kuvare, konobare, šankere, pekare, stolare, bravare, CNC operatere, roštilj-majstore, instruktore vožnje, radnike obezbeđenja, komercijaliste, poslovne sekretare, električare, elektrotehničare, elektromontere, mašinske i saobraćajne tehničare, magacionere, šivače, sito-štampare, menadžere prodaje, administratore, knjigovođe, terenske radnike, operatere kol-centra, frizere, kao i za mnoge druge radne profile.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Tokom trajanja sajma, na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja u 2019. godini, a nezaposenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Izvor: www.republika.rs

26/02/2019 14:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments