Sajmovi zapošljavanja u Subotici i Bajinoj Bašti

19/03/2018 13:33

Sajmovi zapošljavanja u Subotici i Bajinoj Bašti

Nacionalna služba za zapošljavanje, u organizaciji filijala Subotica i Užice, organizuju sajmove zapošljavanja u Subotici i Bajinoj Bašti.

Sajam zapošljavanja u Subotici

Sajam zapošljavanja u Subotici, u organizaciji subotičke filijale NSZ, održaće se u petak 20. aprila 2018. godine, od 10 do 14 časova, u atrijumu hotelsko-kongresnog poslovnog centra „Galleria“, Matije Korvina 17.

Očekuje se učešće velikog broja poslodavaca, a svi zainteresovani mogu se prijaviti u Filijali Subotica NSZ, Trg slobode 3/3 (kancelarija 71) ili mejlom: [email protected]. Dodatne informacije mogu se dobiti i na brojeve telefona: 024/644-624 ili 064/802-74-59.

Sajam zapošljavanja u Bajinoj Bašti

Filijala Užice organizuje Sajam zapošljavanja u Bajinoj Bašti, u petak 16. marta 2018. godine, od 11.00 do 13.00 časova, u Zgradi društveno-političkih organizacija (bivši Komitet), Svetosavska 34.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 17 firmi iz Bajine Bašte, kojima je potrebno preko 100 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: krojači, šivači, pegleri, konfekcionari, pica i roštilj majstori, konobari, kuvari, spremačice, domari, noćni čuvari, bravari, limari, armirači, tesari, zidari, vodoinstalateri, alatničari, električari, radnici u proizvodnji, trgovci, kasiri, radnici na prebiranju i pakovanju voća, agenti za prodaju osiguranja, inženjeri prehrambene tehnologije i prehrambeni tehničari, logopedi, fizioterapeuti, profesori fizičkog vaspitanja, mašinski inženjeri, građevinski inženjeri i tehničari.

Nezaposleni koji žele da učestvuju na sajmu treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija. U sklopu priprema za ovu manifestaciju održavaju se obuke za aktivno traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se kandidati adekvatno predstavili poslodavcima na sajmu.

Nezaposleni će biti u prilici da uspostave kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke, da se predstave, ostave dobar utisak i lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV).

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

19/03/2018 13:33

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments