Naučno-stručno savetovanje “Dobar dan, domaćine”

12/01/2018 14:35

Naučno-stručno savetovanje “Dobar dan, domaćine”

Uskoro, održava se manifestacija “Dobar dan domaćine” u Novom Sadu, a u nastavku pogledajte šta vas očekuje.

Naučno-stručno savetovanje “Dobar dan, domaćine” održaće se šesti put 17. i 18. januara 2018. na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Direktorica Departmana za ratarstvo i povrtarstvo Dragana Latković kaže da i ove godine pripremaju brojna iznenađenja za poljoprivrednike:

“Prvog dana savetovanja agrarnu politiku u 2018. će predstaviti predstavnici Sekretarijata za poljoprivredu, a drugog dana i Ministarstvo poljoprivrede. Na manifestaciji će učestvovati i brojne semenske kompanije, banke, osiguravajuće kuće, a pojedina semena će se prodavati po ceni nižoj za 25%”, izjavila je Dragana.

Na savetovanju će biti predstavljeni i medijski prilozi o poljoprivredu, u okviru sekcije “PRESS medaljon”. Savetovanje se prenosi i putem Interneta.

Uz Poljoprivredni fakultet i časopis “Gazdinstvo”, savetovanje pomažu Unija poljoprivrednih proizvođača iz Sremske Mitrovice, Savez agrarnih udruženja iz Sente, Novoseljanski paori, Novosadski sajam, Vode Vojvodine, a opštine će organizovano dovoziti poljoprivenike. Prošle godine su na taj način pomogle 22 lokalne samouprave.

 

Izvor: agroklub.rs

12/01/2018 14:35

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments