Back to homepage

Učenje na daljinu

Kako da učite od kuće ili sa posla, iz bilo kog grada ili zemlje i dobijete zvanične veštine i diplome?

biznis akademija slika 16

Sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na BusinessAcademy možete steći učenjem na daljinu. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

Da proverite kvalitet platforme za učenje na daljinu za Vašu zemlju, kliknite ovde.

 

Kako je kvalitet znanja i diplome garantovan

Metodologija učenja na daljinu razvijana je više od 150 godina. Distance Learning System (koji se koristi na BusinessAcademy) razvijan je više od 10 godina. Kvalitet ove platforme za učenje na daljinu spada u razloge zbog kojih imamo najviši stepen partnerstva sa jednim od najstarijih univerziteta na svetu.

Kao rezultat, školovanjem na daljinu preko BusinessAcademy dobijate isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili iz klupe. Diploma i praktične sposobnosti su podjednako priznate.

A pošto koristimo posebnu metodologiju učenja, “Arhitekturu saznanja”, veštine dobijate brže i lakše nego da slušate uobičajena predavanja.

Ako Vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu, ili želite veću slobodu u izboru vremena za učenje, ovaj vid školovanja je za Vas.

Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta.

To je neophodno, pošto BusinessAcademy svojim polaznicima obezbeđuje stručna zvanja Cambridge univerziteta i radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite.

Znanje koje dobijate učeći na daljinu je visoko stručno, a zvanja su priznata širom sveta, uključujući Vašu zemlju i druge zemlje Evrope: BusinessAcademy sprovodi nastavu i organizuje polaganje ispita, a sertifikate dobijate direktno sa adresa ovih poznatih institucija.