Back to homepage

Setifikati

Nakon završenog kursa na OKschool platformi, stičete sertifikat koji je priznata potvrda vašeg znanja. Ovaj sertfikat nije samo potvrda da ste završili određeni kurs, već i potvrda da ste zaista naučili to što ste pohađali.

Izdavanje sertifikata ulazi u cenu kursa, osim u slučaju pohađanja besplatnih kurseva.

Međunarodni sertifikati – karta za ceo svet!

Pored OKschool sertifikata, možete polagati i za najpoznatije međunarodne sertifikate. Kompanija LINK group, pod čijim okriljem se nalazi i OKschool, ima dugogodišnju saradnju sa svetskim test-centrima kao što su Prometric i Pearson VUE, ali i sa kompanijama iz oblasti IT-a, poput kompanija Adobe, Microsoft, Zend, Autodesk, Apple i mnogim drugim.

Na raspolaganju su vam sledeći međunarodno priznati sertifikati:


Adobe Certified Associate

ok school slika 2Adobe System je najveća softverska korporacija koja proizvodi programe za dizajn i multimediju. Zbog toga njihova ekspertska zvanja spadaju u vodeće IT titule za dizajnere koji koriste računare u svojoj umetnosti ili poslovnoj primeni. Ova zvanja su veoma cenjena i priznata, kako u Srbiji, tako i u celom svetu.


Microsoft

ok school slika 3Sertifikat najpoznatije IT kompanije sveta, svakako je najcenjeniji kada su progameri i administratori mreža u pitanju. Microsoft sertifikat otvara vrata najprestižnijih domaćih i svetskih kompanija i predstavlja najbolju potvrdu vaše stručnosti.


CompTIA

ok school slika 4CompTIA je najjače stručno zvanje za PC tehničare. Kompanije kao što su Microsoft, Hewlett-Packard i Cisco zahtevaju CompTIA sertifikaciju za svoje tehničare, a CompuCom i Ricoh ovu sertifikaciju zahtevaju kao neophodan i glavni uslov prilikom zapošljavanja. Ovaj sertifikat je najbolja preporuka za zvanje PC tehničara.


Autodesk

ok school slika 5Autodesk je svetski lider u 3D projektovanju, inženjeringu i izgradnji softvera razvoja, arhitekture i zabave. Autodesk akreditovana sertifikacija pomoći će vam da napredujete u karijeri i daće veliki kredibilitet vašem radu. Autodesk sertifikat je pouzdana potvrda vašeg znanja i veština koja će poslodavcima garantovati vašu stručnost, čak i van granica naše zemlje.


Cambridge

ok school slika 6Zahvaljujući partnerstvu sa British Council Institutom, OKschool svojim polaznicima omogućava pohađanje pripremnih kurseva za polaganje ispita za sticanje sertifikata Cambridge First Certificate in English (FCE) i Business English Certificate Vantage (BEC Vantage), koji su najčešće polagani Cambridge ispiti.