Kako biti uspešan i zaraditi više?

26/10/2018 12:25

Kako biti uspešan i zaraditi više?

Brandon Bučard je jedan od najprodavanijih autora New York Times-a.

Kroz svoju inspirativnu priču, on objašnjava kako se iz ničega našao u zavidnoj poziciji i šta je zaista važno kada je novac u pitanju.

Krenite od sebe

Vi ste ti koji vrede, ne vaši računi u banci!

Naime, ukoliko ne vrednujete sami sebe, vaša cena na tržištu biće niska. Kada shvatite na koji način doprinosite svetu, samo je pitanje vremena kada ćete sresti svoju priliku i mesto.

Prihvatanje odgovornosti

Ukoliko želite da ostvarite finansijski uspeh, morate razumeti da sve zavisi od vas, odnosno morate raditi na sebi, konstantno. Otkrijte koje su vaše prednosti i ono što istinski želite, zatim se tome posvetite.

Vredite – treba da vas plate

Kako biste dobili novac, to znači da morate dati nešto za njega. Prodajte ono u čemu ste najbolji! Radite i ulažite u sebe, dok se dovoljno ne unapredite i ne prodate svoje znanje.

Bučard savetuje, da svaki dan uradite više od onog što se od vas očekuje.

Život

Na kom mestu se nalazi novac u vašem životu? Mnogi se opterećuju zaradom, previše rade i zaboravljaju da žive. Ne dozvolite da novac preuzme kontrolu nad vašim životom, niti da manipuliše vama. Ako želite da budete srečni, radite ono što volite i u čemu uživate. To je jedino bitno bogatstvo.

Cenite vreme

Ne traćite svoje dane u depresiji, razmišljajući o tome kako nemate dovoljno novca. Ispunite svoje vreme zabavnim i kvalitetnim sadržajima. Cenite svaki svoj trenutak i dan.

Foto: Youtube/Printscreen

26/10/2018 12:25

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments