Ovo su najtraženiji poslovi 2019!

11/12/2019 10:47

Ovo su najtraženiji poslovi 2019!

Kraj godine nam se bliži, a samim tim, analiza tržišta izbacila je listu najtraženijih poslova 2019.

Dok izlazimo iz 2019. godine, možda je vreme da razmislite o promeni karijere. Ako ste u potrazi za promenama, u nastavku saznajte koji su to poslovi najtraženiji u ovoj godini.

Najtraženiji poslovi u 2019.

  1. Menadžer medicinskih usluga– poznati i kao administratori zdravstvene zaštite, imaju veliku moć i odgovornost kada je u pitanju zdravstvena zaštita države. Oni rade u bolnicama ili drugim medicinskim ustanovama i koordiniraju medicinske i zdravstvene usluge za pacijente. Pružaju infrastrukturu medicinskom osoblju u radu sa pacijentima i mogu upravljati klinikom, čitavom bolnicom ili grupom lekara.
  2. Asistent za medicinske sestre– odnosno pomagač medicinskih sestara.
  3. Fitnes treneri su već nekoliko godina zaredom veoma tražena zanimanja. Uzevši u obzir brz način života, nedovoljno  vremena u toku dana i ogromna količina posla, sve više ljudi unajmljuje privatne fitnes trenere kako bi ostali u kondiciji ili pak skinuli višak kilograma.
  4. Softver developer je, razume se, jedno od najtraženijih zanimanja 2019.
  5. Statističari uglavnom rade pri vlasti ili u privatnim firmama i prikupljaju podatke, te prave planove o poboljšanju posla, većoj zaradi i sl.
  6. Medicinske sestre su svuda u svetu, pa i kod nas, i dalje veoma traženo zanimanje kako u državnim, tako i privtanim bolnicama, staračkim domovima itd.
  7. Asistent na radnoj terapiji– U radnoj terapiji pacijenti rade na propisanom planu oporavka kako bi se oporavili od bolesti ili povrede, uključujući rad na dnevnim veštinama ili fizičkoj snazi. Terapeuti i njihovi pomoćnici direktno sarađuju sa ovim pacijentima, razvijajući i sprovodeći planove lečenja, kao i fizički pomažući pacijentima.
  8. Analitičari za istraživanje tržišta koriste sirove podatke i primenjuju znanje o industriji, korisničkoj bazi i drugim faktorima kako bi utvrdili trendove, cene i reakciju korisnika
11/12/2019 10:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments