Sajam zapošljavanja u Kuli

23/03/2018 13:38

Sajam zapošljavanja u Kuli

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Sombor bila je domaćin Sajma zapošljavanja u Kuli, koji je održan u sali Mađarskog kulturnog centra “Nepker”.

Na sajmu je dvadeset pet poslodavaca ponudilo oko trista radnih mesta. Ponuda je bila veoma raznovrsna, tako da su tražioci zaposlenja imali priliku da konkurišu za pozicije u tekstilnoj industriji, obućarskoj industriji, veliki broj radnih mesta u proizvodnji, i to u oblasti prehrambene industrije, metalske industrije, u proizvodnji papirne ambalaže, kućne hemije.

Takođe, iskazana je potreba za variocima, bravarima, vozačima, magacionerima, komercijalistima, tehnolozima, negovateljicama, prodavcima, radnicima u oblasti osiguranja, pekarima, terenskim serviserima, ekonomistima i pravnicima. Tražen je IT stručnjak, mašinski inženjer, građevinski bravar, pogonski električar za automatiku, zatim veći broj vojnika po ugovoru u vojsci, auto-mehaničari i auto-limari, portiri, čistačice, konobari i mnogi drugi.

Sajam je bio izuzetno posećen, a poslodavci su zadovoljni i brojem prikupljenih prijava. U saradnji sa lokalnom samoupravom za sve putnike je organizovan besplatan prevoz u dolasku i povratku sa sajma.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

23/03/2018 13:38

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments