Sajmovi zapošljavanja i obrazovanja u Nišu

23/04/2019 13:02

Sajmovi zapošljavanja i obrazovanja u Nišu

Prolećni sajam zapošljavanja u Nišu održaće se 24. aprila 2019. godine, u Oficirskom domu, Ulica Orlovića Pavla 28a, sa početkom od 10 časova.

Ova uvek dobro posećena manifestacija okupiće 50 poslodavaca koji će ponuditi preko 500 slobodnih radnih mesta svih profila. Na sajmu će biti traženi: diplomirani inženjeri mašinstva, elektronike, diplomirani ekonomisti, vaspitači, pedagozi, psiholozi, knjigovođe, dizajneri, programeri, operateri na CNC mašinama, elektro i mašinski tehničari, tekstilni inženjeri, krojači, tekstilni tehničari, kuvari, konobari, prodavci, vozači, magacioneri, komercijalisti, operateri za rad u proizvodnji i dr.

Na sajmu će učestvovati gotovo svi veliki investitori koji su ujedno i najviše doprineli smanjenju nezaposlenosti u Nišu u poslednjih nekoliko godina.

Narednog dana, 25. aprila, na istom mestu biće održan Sajam obrazovanja, na kome će se predstaviti srednje škole, više škole i fakulteti iz Niša i okoline. Biće ovo jedinstvena prilika za predstavljanje obrazovnog potencijala kojim Niš raspolaže, na neposredan način i iz prve ruke. Ova manifestacija je od najvećeg značaja za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola koji se nalaze pred bitnom životnom odlukom odabira budućeg zanimanja.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

23/04/2019 13:02

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments