Besplatni seminar o selekciji kandidata za posao

16/07/2015 09:41

Besplatni seminar o selekciji kandidata za posao

Besplatni seminar na temu “Kako HR menadžeri procenjuju kandidate za posao?” održava se u subotu, 18. jula od 11 časova u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun).

Cilj seminara je da se pruži edukacija na temu zapošljavanja, kako budućim poslodavcima ili kandidatima za posao. Svi prisutni će imati priliku da čuju više o alatima procene kandidata, o načinima osenjivanja kandidata, o tzv. assessment centrima, a govoriće se i o fenomenu “favorizovanja kandidata” i na koji način se on reflektuje u privatnom sektoru.

Teme seminara biće i koje su tehnike intervjuisanja kandidata, šta je psihometrija i kako se kreiraju psihološki testovi, na koji način se vrši selekcija kandidata u malim i srednjim preduzećima, korporacijama i agencijama za posredovanje pri zapošljavanju, ali i kako “preporuke” utiču na proces selekcije i procene kandidata pri zapošljavanju.

O svom iskustvu u ovoj oblasti na seminaru će govoriti Nenad Ljubisavljević, diplomirani psiholog, koji se 14 godina bavi selekcijom i procenom kandidata za posao. Osim toga, u svojoj dosadašnjoj karijeri vodio je stotine konkursa, intervjuisao i testirao hiljade kandidata, radio u službama za ljudske resurse u korporacijama i agencijama za posredovanje pri zapošljavanju. Poslednjih sedam godina radu na poziciji HR Menagera za firme – članive MSAN grupe u Srbiji, najveće regionalne IT grupacije.

Na besplatnom seminaru “Kako HR menadžeri procenjuju kandidate za posao?” mogu učestvovati svi zainteresovani, a zbog ograničenog broja potrebno je prijaviti se na vreme.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara do petka 17. jula do 11 časova.

Seminar se održava u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), u subotu 18. jula u 11 časova. O mogučnosti praćenja seminara putem live stream-a biće naknadnih informacija.

Za sva pitanja dostupna je mejl adresa [email protected].

16/07/2015 09:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments