Igra TriP – društveno preduzetništvo uz igru

09/03/2018 10:46

Igra TriP – društveno preduzetništvo uz igru

U okviru Svetske nedelje novca, Centar za društveno odgovorno preduzetništvo uz podršku Startit centra u Beogradu organizuje skup – učenje socijalnog preduzetništva kroz igru.

TriP društvena igra

Posetioci koji se prijave preko linka mogu da budu igrači društvene igre u ponedeljak, 12. marta, od 17.30 do 20 sati u Startit centru u Savskoj ulici 5. Događaj je besplatan, ali je prijava obavezna zbog ograničenog broja mesta.

Ova društvena igra bazira se na modelu: ljudi, profit, planeta. Suština je da koristeći poslovni model stvarate profit koji koristite za rešavanje društvenih problema na održiv način koji brine o našoj planeti. Igra “TriP” vodi igrača kroz različite faze i situacije pri vođenju preduzeća i upoznaje ga s osnovama društvenog poslovanja.

Organizatori kažu da u igri može da učestvuje svako koga zanima preduzetništvo, posebno društveno preduzetništvo, a ima između 12 i 77 godina.

Više o igri možete pročitati OVDE.

Svetska nedelja novca ove godine se obeležava od 12. do 18. marta na inicijativu Međunarodnog pokreta za finansijsku edukaciju dece i omladine, a predstavlja akciju čiji su ciljevi edukacija dece i omladine o novcu, štednji, preduzetništvu i sličnim temama.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

09/03/2018 10:46

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments