Poziv preduzetnicima na takmičenje EPPA 2019!

05/03/2019 13:18

Poziv preduzetnicima na takmičenje EPPA 2019!

Ministarstvo privrede poziva preduzetnike da se prijave na takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva u okviru European Enterprise Promotion Awards 2019 (EEPA 2019).

Reč je o inicijativi Evropske komisije koja ima za cilj da prepozna i nagradi izuzetne primere podrške i promocije preduzetništva širom Evrope.

EEPA takmičenje je takođe šansa da preduzetnici sa najboljom idejom, odnosno kreativnim pristupom u podršci preduzetništvu, koji pobede na nacionalnom nivou, uđu u takmičenje za evropsko priznanje. Pored promocije i vidljivosti širom Evrope na koju izabrani preduzetnici mogu da računaju, oni će kroz EEPA 2019. dati primer i poslužiti kao inspiracija drugima.

Pravo učešća imaju nacionalne, regionalne i lokalne institucije i organizacije, gradovi, regioni, jedinice lokalne samouprave kao i javno-privatna partnerstva između javnih vlasti i preduzetnika, obrazovnih programa i poslovnih organizacija.

Pored 28 zemalja članica EU, u takmičenju za najbolji model u oblasti promocije preduzetništva, učestvuju i Srbija, Island, Norveška i Turska.

Preduzetnici koji imaju projekat ili inicijativu, a koja se sprovodi minimum dve godine, odnosno već je ostvarila određene rezultate, mogu da se prijave na EEPA takmičenje do 03. juna 2019. godine.

Formular za prijavu dostupan je OVDE.

05/03/2019 13:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments