Sajam zapošljavanja Top job uskoro počinje: Oko 1000 novih radnih mesta!

08/04/2019 14:27

Sajam zapošljavanja Top job uskoro počinje: Oko 1000 novih radnih mesta!

Deseti sajam zapošljavanja TOP JOB održava se 10. i 11. aprila 2019. u Belexpocentru na Novom Beogradu uz podršku prijatelja sajma, Nacionalne službe za zapošljavanje i kompanije Telekom Srbija.

Na štandu NSZ svi zainteresovani će moći da dobiju informacije o programima i uslugama za nezaposlene i poslodavce koje sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje, kao i savete vezane za aktivno traženje posla.

Radno vreme sajma je: 10. aprila od 10 h do 18 h, a 11. aprila od 10 h do 17 h i ulaz je slobodan.

Sajam je namenjen svima onima koji su nezaposleni i traže posao, kao i onima koji žele da pronađu bolji posao i napreduju u karijeri. Biće ponuđeno oko 1000 radnih mesta od strane 25 kompanija.

Učesnici na sajmu su: Telekom Srbija, IT poslovi, Wiener Städtische, Adecco, JYSK, Wurth, Transcom, IKEA, MILLENNIALS HR, Galenika, Apave Vertech, BedaKid, Aroma, Native Camp, Poslonaut, Halo oglasi, Magna, Unicredit, KUHNE+NAGEL, KONE, Lako do posla, Balkan Bet, Equilibrio, Joorney Business Plans i ODM Collections, Road HR.

Na sajmu će biti organizovana edukativna predavanja o tome kako da se kreira najbolja verzija poslovne biografije i biće predstavljeni programi stručne prakse.

08/04/2019 14:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments