Više od 500 radnih mesta na Sajmu zapošljavanja u Obrenovcu!

17/04/2019 13:28

Više od 500 radnih mesta na Sajmu zapošljavanja u Obrenovcu!

Služba Obrenovac Nacionalne službe za zapošljavanje i Gradska opština Obrenovac organizuju Sajam zapošljavanja u Obrenovcu, u petak 19. aprila 2019. godine, od 10 do 15 sati, u Sokolskom domu.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 26 poslodavaca, koji su iskazali potrebu za 534 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija. Priliku da dođu do posla imaće: inženjeri tehnologije, veterinari, veterinarski tehničari, prodavci, mesari, vozači B, C i D kategorije, pomoćni radnici, električari, elektromonteri, bravari, pomoćnici bravara, radnici na održavanju, pravnici, saobraćajni tehničari, knjigovođe, inženjeri šumarstva, administrativni tehničari, vulkanizeri, farbari, mehaničari za hidrauliku, monteri gipsa, tesari, zidari, stolari, savetnici za osiguranje života, mašinski inženjeri, mašinbravari, zavarivači, pomoćni građevinski radnici, operateri u livnici, operateri u mašinskoj obradi, viljuškaristi, konobari, barmeni, kuvari, radnici obezbeđenja.

Kao najatraktivnijeg poslodavca izdvajamo MEITA EU iz Bariča – fabriku za proizvodnju automobilskih delova, koja traži 270 radnika za rad u livnici, mašinskoj obradi, kao i zavarivače i viljuškariste.

Zvanično otvaranje Sajma zapošljavanja u Obrenovcu planirano je za 10 sati, kada će se posetiocima obratiti predsednik Opštine Obrenovac i direktor beogradske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoje radne biografije (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

17/04/2019 13:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments