Sajam zapošljavanja na Paliluli

11/10/2019 09:16

Sajam zapošljavanja na Paliluli

Palilulska služba beogradske filijale NSZ i Gradska opština Palilula organizuju Sajam zapošljavanja, danas, 11. oktobra 2019. godine, od 10 do 14 sati, u Centru za kulturu „Vlada Divljan“, Mitropolita Petra 8.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće preko 25 firmi kojima je potrebno više od 1.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: operateri u kol-centru, promoteri, tehnolozi u proizvodnji, viljuškaristi, magacioneri, kotlari, pogonski električari, savetnici i zastupnici u osiguranju, službenici obezbeđenja, pomoćni radnici i radnici u proizvodnji, komisionari, vozači B, C, D i E kategorije, stolari, mašinbravari, socijalni radnici, medicinske sestre, negovateljice, fizioterapeuti, kuvarice, spremačice, kuriri, prodavci, account manadžeri, knjigovođe, doktor dermatolog, menadžeri prodaje, frizeri, kozmetičari, komunikolozi, administratori, livci, mašinci, zavarivači, radnici na preradi bilja, bravari, poslovođe, šivači, programeri…

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

11/10/2019 09:16

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments