Sajam zapošljavanja u Subotici

04/04/2019 12:53

Sajam zapošljavanja u Subotici

Sajam zapošljavanja u Subotici, u organizaciji subotičke filijale NSZ, biće održan u petak, 12. aprila 2019. godine, od 10 do 14 časova, u atrijumu Hotelsko-kongresnog poslovnog centra „Galleria“, Matije Korvina 17.

Na predstojeću manifestaciju, koju po 41. put organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Subotica, do sada se prijavilo 30 poslodavaca. Kao i svake godine, poslodavci imaju potrebu za zapošljavanjem velikog broja lica različitih obrazovnih profila, pa će mnogi kandidati moći da pronađu zaposlenje u svom osnovnom ili u alternativnom zanimanju.

Poslodavci su iskazali potrebe za sledećim zanimanjima: savetnik za klijente u bankarskom sektoru – bankarski saradnik na terenu, lica sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja, operateri u proizvodnji bez obzira na obrazovni profil, operater u kontroli kvaliteta u III i IV stepenu stručne spreme, tehničar održavanja mašina, metalostrugar, električar, bravar, zavarivač, prodavci – trgovci, magacioneri, vozači, poslovi za osobe sa invaliditetom, administrativni radnici, električari, namotavači, CNC operateri, lica sa poljoprivrednim fakultetom – smer stočarstvo, tehnolozi – tehnološki fakultet, HR asistent, finansijski saradnik, marketing koordinator, menadžer prodaje, menadžer u industrijskim sistemima, kranista, farbari, metaloglodači, spremačice, prodavac naftnih derivata/točilac goriva, informatičar, monteri centralnog grejanja i drugi.

Do sada je iskazano oko 700 slobodnih radnih mesta, koja će biti ponuđena kako na samom sajmu, tako i u narednom periodu od šest meseci od održavanja sajma.

Zainteresovana nezaposlena lica bi trebalo da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija. Nezaposlenima preporučujemo da unapred pripreme nekoliko primeraka svoje biografije (CV) i da na sajmu razgovaraju sa više poslodavaca.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

04/04/2019 12:53

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments