Uskoro počinje Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

26/02/2018 14:51

Uskoro počinje Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) – Filijala Novi Sad poziva poslodavce i nezaposlena lica na 25. Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale Novi Sad NSZ.

Sajam zapošljavanja će se održati u okviru Sajma obrazovanja „Putokazi“, 9. marta od 10 do 16 časova, u hali Master centra Novosadskog sajma, Hajduk Veljkova 11.

Učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 2. marta, u prostorijama Filijale Novi Sad, Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju). Prijavu je moguće dostaviti i mejlom, na adresu: [email protected].

Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, pozivom na broj: 021/488 55 21. Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike.

Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe obuku za aktivno traženje posla u organizaciji filijale (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

26/02/2018 14:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments