Sajmovi zapošljavanja na Vračaru i u Užicu

27/03/2018 12:25

Sajmovi zapošljavanja na Vračaru i u Užicu

Filijala Užice organizuje Sajam zapošljavanja u Užicu, dok Sužba Beograd centar Nacionalne službe za zapošljavanje, Gradska opština Vračar i Privredna komora Srbije organizuju Sajam zapošljavanja u Beogradu.

Sajam zapošljavanja u Užicu

Sajam će se održati u petak 30. marta, od 11.00 do 13.00 časova, u Gradskom kulturnom centru.

Na sajmu će učestvovati 28 poslodavaca iz Užica i okoline, koji će ponuditi preko 150 slobodnih radnih mesta – za radnike metalurške, mašinske i elektro struke, diplomirane hemijske, mašinske i elektro inženjere i inženjere tehnologije tekstila i prehrambene tehnologije, inženjera arhitekture, CNC strugara, glodača i brusača i druge radnike metalske struke, ekonomske, trgovinske i komercijalne struke, vozača B, C i E kategorije u zemlji i u međunarodnom transportu.

Priliku da dođu do posla imaće i pekari, kuvari, poslastičari, radnici na preradi voća i povrća, konobari i šankeri, radnici građevinske struke (od diplomiranog inženjera građevine, zidara, tesara, armirača, do bravara i montera), agenti prodaje životnih i neživotnih osiguranja i bankarskih usluga, socijalni radnici, medicinske sestre – vaspitači i diplomirani vaspitači.

Sajam zapošljavanja omogućava direktan kontakt nezaposlenih i poslodavaca. Nezaposleni imaju priliku da se predstave poslodavcima, iznesu svoje profesionalne karakteristike, informišu se o uslovima zapošljavanja i predaju svoje radne biografije za veći broj slobodnih radnih mesta. Poslodavci, sa druge strane, imaju mogućnost da upoznaju potencijalne kandidate i prikupe veći broj radnih biografija.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposleni će dobiti i pomoć u pisanju radne biografije.

Sajam zapošljavanja na Vračaru

Sužba Beograd centar Nacionalne službe za zapošljavanje, Gradska opština Vračar i Privredna komora Srbije organizuju Sajam zapošljavanja u četvrtak 29. marta, od 10 do 14 sati, u Svečanoj sali Opštine Vračar, u ulici Njegoševoj br. 77.

Svoju ponudu slobodnih poslova predstaviće oko 30 firmi iz Beograda, kojima je potrebno preko 500 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: pekara, pica majstora, prodavačica, higijeničarki, savetnika osiguranja, hotel-menadžera, recepcionera, sobarica, kuvara i radnika u kuhinji, konobara, lekara opšte prakse, medicinskih sestara i tehničara, negovateljica, vaspitača, operatera u kol-centru, promotera, bilansista-kontista, likvidatora, dermatologa, frizera, radnika obezbeđenja, magacionera, vozača, polir majstora, doktora stomatologije, stomatoloških sestara, rendgen tehničara, menadžera logistike, komercijalista u špediciji, mornara, pakera…

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposleni će dobiti i pomoć u pisanju CV-a.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

27/03/2018 12:25

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments