JobFair – sajam zapošljavanja

23/09/2015 15:14

JobFair – sajam zapošljavanja

“JobFair15 – Kreiraj svoju budućnost!”, sajam zapošljavanja namenjen studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških fakulteta, održava se po 11. put, 2. i 3. novembra.

Sajam organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek Beograd (EESTEC) i Udruženje studenata tehnike evrope – BEST Beograd.jobfair-studentCilj sajma je smanjenje nezaposlenosti među mladima, obezbeđivanje najkvalitetnijeg kadra poslodavcima i uspostavljanje saradnje na relaciji univerziteti-kompanije-studenti.

Posetioci Sajma imaće priliku da se na jednom mestu upoznaju sa vodećim kompanijama tehničko-tehnoloških struka u našoj zemlji, da saznaju više o poslovima i praksama koji su aktuelni na tržištu i o znanju i veštinama koje su potrebne za lakše zaposlenje.

U okviru Sajma biće organizovani i drugi sadržaji, kao što su predavanja, tribine i treninzi, koji se održavaju sa ciljem da se od studenata naprave što bolji kandidati za poslodavce.jobfair-predavanjaSajam već godinama posećuju studenti sa univerziteta u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, dok se svake godine povećava broj posetilaca.

JobFair podržava Ministarstvo omladine i sporta, svi tehnički fakulteti Univerziteta u Beograd i Univerziteti Republike Srbije.

23/09/2015 15:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments