Udruženje studenata tehnike Evrope- BEST Niš organizuje sajam poslova i stručnih praksi

22/02/2018 13:21

Udruženje studenata tehnike Evrope- BEST Niš organizuje sajam poslova i stručnih praksi

Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš, sa ciljem da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i olakša potragu za prvim radnim iskustvom.

Sajam će se održati jubilarni deseti put, 5. i 6. marta, u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu.

Sajam praksi u Nišu

Tokom dva sajamska dana posetioci će moći da razgovaraju sa predstavnicima čak 29 kompanija iz različitih delatnosti. Propratne aktivnosti će biti i prezentacije kompanija, tribine, radionice, ali i intervjui, kao sjajna prilika da se zaposlite ili nađete praksu po želji.

Mladi ljudi će moći da primene svoja znanja i unaprede veštine koje su tražene i cenjene u savremenom poslovanju, a koje nemaju priliku da steknu tokom formalnog obrazovanja. BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni, jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se usavršavali.

Studenti mogu načiniti i prve korake time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, koja će po završetku sajma biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara. CV baza broji preko 4.200 biografija, a tu je i nova aplikacija koja će studentima omogućiti da svoj CV dovedu do savršenstva.

Više informacija o samom sajmu, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim kućama, možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

22/02/2018 13:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments