Besplatne radionice “Znanjem do cilja”: Pokretanje sopstvenog biznisa

06/02/2018 15:04

Besplatne radionice “Znanjem do cilja”: Pokretanje sopstvenog biznisa

Radionice „Znanjem do cilja“ su namenjene budućim preduzetnicima, odnosno svima kojima su potrebne informacije i elementarno znanje neophodno za osnivanje, upravljanje i finansiranje poslovne ideje.

Grad Beograd poziva sve zainteresovane sugrađane da se prijave za besplatne Radionice „Znanjem do cilja”, namenjene sticanju znanja iz oblasti pokretanja sopstvenog biznisa, koje će biti organizovane u periodu od 19. do 23. februara 2018. godine.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima (Beokom servis) svakog radnog dana od 7 do 22 časa, na brojeve telefona:

– 0800 11 00 11 za pozive iz fiksne telefonije Telekoma ili

– 011 3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Program Radionica „Znanjem do cilja“ organizuje grad Beograd u saradnji sa Savetom za zapošljavanje grada Beograda i ostalim relevantnim gradskim i republičkim institucijama.

Potvrdu o uspešno završenom edukativnom programu „Znanjem do cilja”, kandidati će dobiti ukoliko budu prisustvovali svim radionicama. Vreme održavanja radionica je od 11 do 15 časova, a mesto održavanja je naznačeno u tabeli koja se može videti na sajtu Grada Beograda.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

06/02/2018 15:04

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments