Sajam zapošljavanja u Kraljevu

01/04/2019 14:28

Sajam zapošljavanja u Kraljevu

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Kraljevo organizuje Sajam zapošljavanja u Kraljevu, u sredu, 3. aprila 2019. godine, sa početkom od 12 časova, u sali Doma Vojske, Karađorđeva 5.

Očekuje se učešće 50 poslodavaca sa teritorije Kraljeva i Vrnjačke Banje, koji će ponuditi više od 300 radnih mesta različitih profila i stepena kvalifikacija: za pravnike, programere, inženjere, tehnologe, farmaceute, menadžere prodaje, proizvodne i fizičke radnike, radnike obezbeđenja, građevinske i mašinske radnike, krojače, šivače i mnoge druge.

Zvanično otvaranje Sajma zapošljavanja u Kraljevu planirano je u 12.00 časova, kada će se učesnicima i posetiocima obratiti predstavnici Grada Kraljeva, resornog ministarstva i Nacionalne službe za zapošljavanje.

U okviru manifestacije biće organizovana i dodela odluka poslodavcima za odobrene programe stručne prakse i subvencije za zapošljavanje teže zapošljivih lica, kao i radionice koje će za nezaposlena lica organizovati kompanija „Leoni“ (pisanje radne biografije, predstavljanje poslodavcu na intervjuu za posao, radionica „Upoznaj Leoni kablove“).

Na štandu Nacionalne službe zainteresovana lica i poslodavci mogu dobiti informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja u ovoj godini.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

01/04/2019 14:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments